Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δράσεις-Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για την Παιδεία και τη Νομοθετική Πρωτοβουλία Πολιτών στο 1ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής

Την οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Θα μιλήσουν ο Χρ. Λυντέρης (μέλος των ΦτΔ) και ο Διονύσης Χατζόπουλος (γραμματέας του Συλλόγου). Δευτέρα 22.04.2024, 6:00 μμ.

«Νομοθετική Πρωτοβουλία Πολιτών “Για μια καλύτερη Παιδεία”» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ώρα 6:00 μμ, στο αμφιθέατρο του σχολείου, επί της οδού Παπαφλέσσα 17.

Θα μιλήσουν:

  • Δρ. Χρήστος Λυντέρης, Δικηγόρος-διδάκτωρ νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος των Φίλων της Δημοκρατίας και της Πρωτοβουλίας για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή.
  • Διονύσης Χατζόπουλος, γραμματέας του Συλλόγου.

Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση, ερωτήσεις, κατάθεση απόψεων.

Στην πρόσκληση που εξέδωσε ο Σύλλογος διαβάζουμε:

«Η παιδεία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας. Σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών, η αναβάθμισή και εξέλιξή της είναι επιτακτική.

Στόχος της πρωτοβουλίας μας είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού συστήματος που εστιάζει στους μαθητές και καλλιεργεί ολοκληρωμένα άτομα με κριτική σκέψη, ήθος, δημιουργικότητα, καλλιέργεια, και τις απαραίτητες δεξιότητες.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

Με την συλλογική προσπάθεια μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον που οραματιζόμαστε για τα παιδιά μας και την κοινωνία μας.»

17.04.2024 | ΦτΔ

Ανακοινώσεις:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ελλάδα

Από τους 200 χιλιάδες Έλληνες που μπορούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μόνο το 1/4 είναι κάτοικοι εξωτερικού.

Δημοκρατία

H ιστορία του καθολικού ιερέα που υπήρξε ο πνευματικός πατέρας της πρώτης πολιτειακής, συνταγματικής θεσμοθέτησης Δημοψηφισμάτων Πολιτών στις ΗΠΑ το 1898.

Δράσεις-Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για την Παιδεία και τη Νομοθετική Πρωτοβουλία Πολιτών στο 1ο ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής με κεντρικό ομιλητή τον Χρ. Λυντέρη.

Διεθνή

H δίκη του Τραμπ από λαϊκούς δικαστές προσφέρει στην σύγχρονη Ελλάδα υπόδειγμα συστήματος Δικαιοσύνης, όπου όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, χωρίς ασυλίες και...